VakkenkastWat:
Ontwerp en realisatie

Categorie:
Meubel ontwerp
Opbergruimte
Woning

Ontwerp:
Studio Items

Realisatie:
Studio Items

Opdrachtgever:
Particulier

Locatie:
Oegstgeest, Nederland︎︎︎


Fotografie: Studio ItemsProject foto’s volgen.

WastafelWat:
Ontwerp en realisatie

Categorie:
Meubel ontwerp
Badkamer
Woning

Ontwerp:
Studio Items

Realisatie:
Studio Items

Opdrachtgever:
Particulier

Locatie:
Rotterdam, Nederland︎︎︎


Fotografie: Studio Items
boven: wastafel volledig / links: ingang badkamer / rechtsonder: upclose aanzicht, symmetrieStrakke lijnen, een moderne uitstraling met een vintage look and feel. Dit waren de uitgangspunten voor een wastafel bij deze klanten in hun nieuwe badkamer.

De kleur van de wastafel is afkomstig van een spikkel uit de vloertegel. Een dressoir-achtige look, breed en laag. Waarvan de twee handgrepen doorlopen van links naar rechts en de lades apart te openen zijn. De pootjes die normaal herkenbaar onder een meubel geplaatst worden. Zijn hier speel toegepast aan de zijkant van de body. 
foto: upclose beeld poten zijkant en achterkant

Shinnoki
badkamer meubelsWat:
Ontwikkeling en realisatie

Categorie:
Meubel ontwerp
Badkamer
Woning

Ontwerp:
Berns Architectuur

Realisatie:
Studio Items

Opdrachtgever:
Particulier

Locatie:
Den Haag, Nederland︎︎︎

Fotografie: Studio Items  Naar aanleiding van de renovatie van dit klassieke herenhuis in Den Haag door Berns Architecten, is er een reeks meubels ontworpen die wij verder hebben uitgewerkt.foto: twee identieke wasbakken voor hem en haarZoals bij de diverse kasten die door het huis geplaatst zijn. Zijn de ook enkele badkamermeubels uit hetzelfde materiaal gemaakt.

Ondanks het gebruik van hetzelfde materiaal zijn er andere elementen toegevoegd zoals een gemarmerd blad, donkergrijs stalen onderdelen zoals bijvoorbeeld hairpin poten. Wat het ontwerp uniek maakt is dat wij een bewerking hebben toegepast op het bestaande materiaal.

In combinatie met de 70’s vormgeving zorgt dit voor een hele andere uitstraling dan die van de kasten.

boven: badkamer dressoir / links: dressoir detail / rechts: dressoir in volledigheid met custom plankensysteem
 70’s vormgeving
met een Japans gevoel.

foto: detail shinnoki lijnpatroon, marmer top en stalen drager

Shinnoki kastenWat:
Ontwikkeling en realisatie

Categorie:
Ruimtelijk ontwerp
Meubels en kasten
Woning

Ontwerp:
Berns Architectuur

Realisatie:
Studio Items

Opdrachtgever:
Particulier

Locatie:
Den Haag, Nederland︎︎︎

Fotografie: Studio Items  Naar aanleiding van de renovatie van dit klassieke herenhuis in Den Haag door Berns Architecten, is er een reeks meubels ontworpen die wij verder hebben uitgewerkt.
boven: detail custom handvat in Shinnoki / links en rechtsonder: 3 meter hoogte met klassieke ornamenten en kast in volledigheidHet startpunt van de look was het materiaal zelf, Shinnoki chocolate oak. Voor het verwerken van dit soort materiaal komt enige secuurheid en precisie kijken.

In de grote slaapkamer is er een op maat gemaakte kledingkast van 3 meter hoog en 3 meter breed geplaatst. De smalle deuren zorgen voor een goed evenwicht ten opzichte van de grote solide vorm.Deze vormgeving is doorgevoerd door heel het huis.

Zowel het kantoor als de kinderkamer hebben elementen zoals deze toegepast. De kinderkamer heeft vanuit de kledingkast een verdikte boekenplanken kast met lades uitgebouwd. Die weer doorloopt in het werkblad van het bureau dat door 2- 3 personen gebruikt kan worden.

Daarbij zijn alle kasten afgewerkt met slanke handvaten voor diezelfde doorvoer van stijl.technisch tekening : diverse aanzichten

boven: kinderkamer, bureau i.c.m. lade-boekenkast in overgang tot kledingkast / links en rechtsonder: 2,5 meter bureau oppervlak en vooraanzicht lade-boekenkasteenvoud in groot formaat,
3m hoog & 
5m breed. 


boven: kantoor, opbergkast detail / links en rechtsonder: custom handvat bestaande uit twee delen en up-close detail handvat

luxe bamboe keuken
Wat:
Ontwikkeling en realisatie

Categorie:
Keuken
Woning

Ontwerp:
Thom Studio

Realisatie:
Studio Items

Opdrachtgever:
Particulier

Locatie:
Ericeira, Portugal︎︎︎
Fotografie: Studio Items
Foto’s tijdens oplevering, eindresultaat volgt


Foto boven: volledig bamboe hoekkeuken / links en rechtsonder: detail shot hoekdeel en buiten + binnenladeEen woonkeuken die gemaakt is om het Portugese klimaat en de mooie omgeving op de beste manier te ervaren.

In de ruime en lichte uitbouw met grote, open ramen heeft ThomStudio een ontwerp gemaakt voor een woonkeuken, voorzien van alle gemakken.

Studio Items heeft het proces van tekening tot plaatsing begeleid en uitgevoerd. Door onze kennis van de gekozen materialen en zorgvuldige werkvoorbereiding als het maken van visualisaties, technische tekeningen en voor productie in onze werkplaats hebben we binnen korte tijd een prachtige keuken kunnen afleveren.

De keuken bestaat uit speciaal geproduceerde zwarte kasten en lades,  afgewerkt met frontjes en op maat gemaakte kasten van bamboe plaatmateriaal. Alle apparatuur, waaronder koelkasten, vaatwassers, wijnkoeler en ovens, zijn uit het zicht ingebouwd waardoor het geheel een natuurlijke, rustige uitstraling krijgt.


Renders: bovenaanzicht & isometrisch overzicht (test)
Foto boven: overview linkerkant keuken / links en rechtsonder: keukenapparatuur kast, volledig bamboe binnenwerkEen apothekerskast
de wijnkoeler, vaatwassers,
koelkast &
vriezer achter bamboe.Bestek tekeningen: exterieur en interieur, verwerkte corpussen, apparatuur e.d.
Foto’s links naar rechts: detail shots, wijnkoeler, vaatwasser, apothekerskast, koelkast
︎PINTEREST

contact@studioitems.nl