luxe bamboe keuken
Wat:
Ontwikkeling en realisatie

Categorie:
Keuken
Woning

Ontwerp:
Thom Studio

Realisatie:
Studio Items

Opdrachtgever:
Particulier

Locatie:
Ericeira, Portugal︎︎︎
Fotografie: Studio Items
Foto’s tijdens oplevering, eindresultaat volgt


Foto boven: volledig bamboe hoekkeuken / links en rechtsonder: detail shot hoekdeel en buiten + binnenladeEen woonkeuken die gemaakt is om het Portugese klimaat en de mooie omgeving op de beste manier te ervaren.

In de ruime en lichte uitbouw met grote, open ramen heeft ThomStudio een ontwerp gemaakt voor een woonkeuken, voorzien van alle gemakken.

Studio Items heeft het proces van tekening tot plaatsing begeleid en uitgevoerd. Door onze kennis van de gekozen materialen en zorgvuldige werkvoorbereiding als het maken van visualisaties, technische tekeningen en voor productie in onze werkplaats hebben we binnen korte tijd een prachtige keuken kunnen afleveren.

De keuken bestaat uit speciaal geproduceerde zwarte kasten en lades,  afgewerkt met frontjes en op maat gemaakte kasten van bamboe plaatmateriaal. Alle apparatuur, waaronder koelkasten, vaatwassers, wijnkoeler en ovens, zijn uit het zicht ingebouwd waardoor het geheel een natuurlijke, rustige uitstraling krijgt.


Renders: bovenaanzicht & isometrisch overzicht (test)
Foto boven: overview linkerkant keuken / links en rechtsonder: keukenapparatuur kast, volledig bamboe binnenwerkEen apothekerskast
de wijnkoeler, vaatwassers,
koelkast &
vriezer achter bamboe.Bestek tekeningen: exterieur en interieur, verwerkte corpussen, apparatuur e.d.
Foto’s links naar rechts: detail shots, wijnkoeler, vaatwasser, apothekerskast, koelkast
︎PINTEREST

contact@studioitems.nl